Hvis du kæmper for at finde noget specielt at give til en elsket eller en klient denne jul, så hvorfor ikke overveje en personlig julevinkasse? Dette er en ideel måde at præsentere en flaske vin til kunder, leverandører eller tætte familiemedlemmer.

personlig vinkasser

Hvorfor ikke give dem noget at skatte efter længe efter festlighederne er afsluttet? Alt du skal gøre er at vælge imellem en af ​​vores ti super-stilfulde juledesigner (Vin-bokseddel 2017 side 1) og vi vil passe på resten – og du kan krydsse en anden gave fra din indkøbsliste!

Personlige lasergraverede vinbokse

Vi leverer i øjeblikket en elegant, personlig trævinkasse, der holder en standard flaske vin. Med sølvbelagte hængsler og en sprintmonteret lås, er denne robuste boks et dejligt mindebag og kan bruges længe efter, at vinen er forbrugt. Inden for hver kasse vil vi også levere træuldsemballage for at beskytte din flaske, som er meget lys og helt biologisk nedbrydelig. Så hvis du vælger en dyr vintage, skal du helt sikkert ikke bekymre dig om at holde din flaske sikker fra skade.

Vinkasser er populære til jul

Tilføj dit logo eller en sjov julemeddelelse!

Ved hjælp af vores specielle laserskærer indgraverer vi dit logo eller festlige besked på forsiden af ​​kassen – se billedet til et eksempel. Dette er en fantastisk måde at fremme din branding til kunder og hjælper med at holde din virksomhed fast i fronten af ​​deres sind. Hvis du er på udkig efter noget lidt andet i år for at købe en elsket, er det også en fantastisk måde at give en flaske af deres favorit tipple og dele din julebesked på samme tid.

Lavet af bæredygtigt Tung træ

Vinkassen er smukt udformet i Tung træ med fingersamlinger på hvert hjørne. Den klare lakfarve bringer det naturlige korn ud og forbedrer både udseendet og følelsen af ​​kassen. Tungt træ er bæredygtigt: træet er fra verificerbare kilder, der opfylder minimumsstandarderne for god skovforvaltning.

Hvad skal du vælge af vinkasser

Hver kasse har FSC logoets godkendelsesstempel på basen for at verificere forkædningskæden, hvilket betyder at materialerne er blevet kontrolleret på alle behandlingsstadier. På Praktisk Printer tror vi stærkt på miljøvenlig udskrivning og reducere vores indvirkning på miljøet – besøg venligst vores grønne legitimationsside for mere information.

Skynde sig! Hvis du gerne vil have en personlig vinkasser, tager vi stadig ordrer til jul, men vent venligst ikke for længe! Der er kun et par uger tilbage til at gå!

Categories: personlig vinkasser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *