I vores tidligere indlæg (Hvorfor og hvornår man vælger en industristøvsuger?) Diskuterede vi, hvordan vi i nogle situationer kan få tilfredsstillende resultater ved udelukkende at anvende specielle støvsugere, der er udviklet til industriel brug.

Højere kapaciteter, innovative materialer, ergonomiske tilbehør, teknologiske funktioner … jo sværere opgaven, jo mere specifikke løsningen. Hvis du tager en forkert tilgang til problemet, kan det resultere i misbrug af maskinen eller være til skade for brugeren selv.

Målet er ikke blot at få en høj ydeevne, men også en sikker en: sikkerhed over alle ting.

Her undersøger vi støvsugernes effektivitet i forbindelse med andre værktøjer og vigtigheden af ​​at bruge certificerede ATEX støvsugere.

Og hvad nu hvis vi skal støvsuge i sundhedsmiljøer og / eller rene værelser?

Støvsugeren skal specifikt certificeres for denne type arbejde, fordi rengøring inden for sundhedssektoren har den dobbelte opgave at rengøre og desinficere på samme tid. Denne dobbelte handling opnår det væsentlige mål at forebygge ukontrollerede infektioner.

industristøvsuger, der studeres til professionel rengøring i hvide rum, farmaceutiske, medicinske, mikroelektroniske sektorer eller i fødevareindustrien, er certificeret ISO og har teknologien til at opnå maksimale resultater, der sikrer effektivitet og total sikkerhed for operatøren.

Hvilken støvsuger afhænger af hvilken industri

I sundhedssektoren er filtreringssystemet afgørende for at kontrollere luftforurening. industristøvsugere skal være udstyret med specifikke filtre, der er i stand til at samle partikler af forurenende stoffer og motorrester for at sikre det højeste niveau af filtreringseffektivitet og sikker opbevaring af indsamlede materialer.

Dette er grunden til, at et vakuum med fire filtreringsniveauer (papirpose, Sanifilter, Hepa filter før og efter motoren) giver fuld sikkerhed for perfekt rengøring og total hygiejne ved at beholde 98% af bakterierne (GP 1/27 HEPA IS05 ) og forhindre alle risici for bakteriel proliferation.

Vi må dog ikke glemme, at rengøringsudstyr og maskinerne selv er udsat for kontaminering. Derfor er et vakuum bygget af antibakteriel plast det produkt, der opfylder dine forventninger.

Med dette formål har IPC udviklet den mest avancerede antibakterielle plastikblanding, som drastisk reducerer bakterielast og begrænser mikroorganismernes spredning i miljøet. Der blev udført tests på vores antibakterielle plast, der gengiver de faktiske arbejdsvilkår og fokuserer på Staphylococcus aureus og Escherichia coli. Resultaterne bekræfter den antibakterielle effekt af vores produkt i overensstemmelse med ISO / DIS 22196 (Plast – Måling af antibakteriel virkning på plastoverflader).

Den “specielle” vakuumledning, der er undersøgt for sundhedsanvendelser, er lavet af denne innovative antibakterielle plastik, der fjerner tid og risici ved at sanitere udstyr og maksimerer produktiviteten i standardrisikoområder.

Vælg en støvsuger med en god sugeevne

Denne type pumpe, som kan laves af plastik eller rustfrit stål, kan dræne vand fra oversvømmede lokaler på meget kort tid uden at skulle involvere brandmand eller specialiserede virksomheder. Denne pumpe suger og udleder vand fra tromlen samtidig (GC 2/90 SUB).

Den højeste ydeevne med mindre energi

IPC foreslår også en anden løsning: at bruge en støvsuger med Flow-mix, IPC eksklusiv patenteret teknologi, der øger depression med 60% (op til 3.800 mmH2O). Ved at aktivere et niveau kan dets luftstrøm maksimeres til at trække meget fint pulver eller maksimere depression til at vakuum tungt affald, herunder væsker op til 3 m dybde

Kraft og sikkerhed går sammen sammen

Glem aldrig at beskytte dig mod forurenende stoffer ved støvsugning af oversvømmede farvande i ethvert miljø: De er fulde af stoffer og rester, som kan forårsage sygdomme og infektioner. Det anbefales, at du bruger gummisolede, lukkede sko, langærmet skjorter og jeans i fuld længde, mens du rengør et område efter en oversvømmelse. Brug gummi- eller latexhandsker til at beskytte dine hænder, og hvis du ser skimmelsvamp, skal du have en HEPA-mærket maske, der dækker mund og næse.

Categories: industristøvsugere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *